NAILS: Rouge Imperial

NAILS: Rouge Imperial

IMG_2533xax

IMG_2564X

Som jeg tidligere har nævnt, så vil jeg guide jer hele december måned til jule-makeuppen, outfits og ikke mindst accessories og negle.
Jeg ved ikke med jer, men jeg synes at røde negle hører bla. til juletiden. Derfor har jeg fundet nogle af mine yndlingslakker frem. For selvom en neglelak kan være rød- så er der alligevel mange nuancer af rød. Og for slet ikke at tale om kvalitet.

Da jeg har fyldt hele weekenden med julefrokoster, så har jeg valgt en klassisk rød neglelak fra Yves Rocher. Billederne er taget på 2. dagen og jeg synes den holder noget så fint og så har jeg faktisk kun lagt et lag. Lakken har en gele lignende effekt og gør neglelakken mere holdbar.
Den vil passe perfekt til kjolen som jeg skal have på i aften tilsat et par guld smykker. Lakken hedder Rouge Imperial og kan købes på Yves Rochers webshop lige HER.

Nå jeg må hellere begynde at gøre mig klar. I aften venter 2. julefrokost i år og det er med de sødeste piger!

Kig ind i morgen, hvor jeg har en super lækker adventskonkurrence til jer ;-)

IMG_2444X

 

Indlægget er udgivet i samarbejde med Yves Rocher

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NAILS: Rouge Imperial