RECIPE: Banana chocolate cake
Selvom jeg holder meget af at prøve nye opskrifter og bage alverdens kager, så har jeg dog altid et par “gamle” opskrifter på hånden, hvis jeg lige hurtigt skal bage en kage.. Så er det nemlig rart at kunne bage en kage, hvor man næsten har alle ingredienserne i forvejen i køkkenet.
For et par uger siden bagte jeg denne kage, da jeg var ude med et par veninder. Og nu havde jeg selvfølgelig glemt alt om at poste den her på bloggen. Så her er den.. Opskriften på den nemmeste banan chokoladekage, toppet med mandler. Det er en nem opskrift, da man næsten altid har de basis ingredienser som kagen indeholder. :-)
Jeg er jo som altid ret fan af chokolade!!Og denne her kage er ingen undtagelse. Man kan dog vælge at smelte en god mørk chokolade til topping, men også vælge at hakke chokoladen og put den i dejen, så det bliver bagt med i kagen. Eller begge dele… Jeg er nok fortaler for det sidste ;-) hehe..
Du skal bruge:
- 150 g smør
- 4 modne bananer
- 150 gram mørk chokolade 70 %
- 6 æg
- 320 g sukker
- 2 tsk vanillesukker
- 225 g mel
- 2 tsk bagepulver
- Chokolade til topping
- Mandler til topping
Rør sukker og æg sammen til det er skummende og hvidt. Tilsæt de resterende ingredienser. Dog vent med det hakkede chokolade til allersidst. Vend chokoladen forsigtigt i dejen og kom hele dejen i en smurt form. Jeg har valgt en 24 cm springform og varm den i ca. 35 min ved 200 grader.
Top kagen med smeltede chokolade og hakkede mandler.
Velbekomme!
Mums en lækker kage!!