Sådan slipper du af med appelsinhuden

Sådan slipper du af med appelsinhuden

IMG_9507X

Jeg ved godt, at der findes utallige mirakuløse kure mod bekæmpelse af appelsinhuden. De skulle eftersigende virke, dog kræver det både blod, sved og tårer. Og et dyk i pengepungen.
Mange kure kræver endda skrubning flere gange om dagen og det kan sågar også virke for nogen. Bare ikke for mig.

Jeg har derfor et lille tip til jer, der stadigvæk leder efter produktet som kan bekæmpe den skrækkelig appelsinhud..

Tilbage i sommers prøvede jeg denne gele fra Yves Rocher. Jeg var en anelse skeptisk i starten, da jeg umiddelbart ikke tror på at der er nogle produkter, der kan hjælpe imod appelsinhud-problemet. Altså indtil jeg tog mig sammen og begyndte flittigt at bruge geleén hver morgen og aften. Og tænk sig engang… Produktet overraskede mig!

Altså nu er det jo ikke ligefrem world first problem.. Men jeg kan nu alligevel mærke at det har gjort en forskel. For selvom jeg træner ofte og har løbet rigtig meget, så kan jeg stadigvæk se den grimme appelsinhud som popper frem på mine lår.
Jeg har ikke gjort andet end at smøre cremen på lårerne hver morgen og aften. Og jeg synes faktisk allerede at jeg kunne se resultater efter en uges tid. Så til jer, der stadigvæk leder efter et vidunderprodukt til en overkommelig pris – så kan jeg varmt anbefale geléen fra Yves Rocher :-)

Dog er det noget der skal holdes ned, så jeg overvejer at tage endnu en kur til foråret. Så er lårbasserne nemlig klar til en ny bikinisæson ;-)

Har I også haft samme problem? Og har I måske andre anbefalinger?

IMG_9518

3 kommentarer

 • Anne Kathrine

  Jeg har også prøvet alle mulige produkter. Men ingen har gjort det de rent faktisk skulle gøre. Så måske jeg skulle hoppe med på vognen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maya

  Er den god til ens hud, hvis man er lidt sart?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Great post!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan slipper du af med appelsinhuden