These boots are made for walking

These boots are made for walking

IMG_1735X

IMG_1748X

I sidste uge imens jeg lå og havde ondt af mig selv og led af influenza, så kom der en pakke til mig. Perfect timing, hvis I spørger mig! JUSTFAB havde sendt mig en pakke med de fineste støvler i. Helt perfekt til årstiden og helt perfekt til mig. Jeg var for første gang udenfor i søndags, efter at have ligget i syg i en lille uges tid. Og selvfølgelig skulle støvlerne luftes for første gang. Og jeg knuselsker dem allerede!

Kender I egentlig til JUSTFAB? Jeg har selv kun set reklamer for dem i tv’et, men jeg blev virkelig overrasket, da jeg klikkede ind på deres webshop! Alle deres sko koster 349 kr!! Det er jo afsindigt billigt! Og ikke nok med at man køber et par sko, så får man 50 % på det næste køb! Det er altså smart! Og så har de altså mange lækre sko, skulle jeg hilse og sige ;-) Og det er jo ret fristende, når de ikke koster mere! Lige i øjeblikket kører de et tilbud på at hvis man køber et par – så får man et par med gratis i handlen. Lækkert, ikke? Derudover kan man få hjælp til størrelse, farve og stil ved deres personlige modestylister. Uhh..

Støvlerne er en blanding af ruskind og læder, hvilket jeg synes at der giver en fin og en lidt rå kant til støvlerne. Derudover er der på snuden en lille guld spænde og med guld lynlåns. De er LIGE MIG! ;-) Jeg kan allerede nu se mig style dem til mine nederdele og kjoler til fin brug. Eller tilføje dem til en chunky sweater og jeans for et mere casual look, som jeg gjorde i søndags.. I kan kigge ind senere, hvor jeg viser et nyt outfit med støvlerne på ;-)

IMG_1728X

Udover de her støvler, så har jeg også brændt mig varm på DE HER og til et hverdagslook DE HER. Du kan læse meget mere om JUSTFAB og få deres modestylister til at hjælpe dig HER.

IMG_1761X

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

These boots are made for walking