Pilea Peperomioides

3 hairtutorials

Bohemian Triple braid – en super nem frisure, find videoguiden HER

Boho braided headband – simpel og enkel opsætning på 5 min. Se videoen HER

Bohemian braid updo – en super nem og anderledes knold. Se videoen HER

I hele december måned vil jeg komme med mine tips til hår, makeup og outifts til årets julefester.

Jeg har fundet 3 af mine hairtutorials, som tidligere har vist sig at være populære, så jeg tænkte at det var på tide med et repost. Måske I kan finde inspiration til håropsætninger til julefrokosten? Videoerne er egnet til skulderlangt og mellemlangt hår – så der er burde være lidt for enhver smag :-)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pilea Peperomioides