LOOKS OF THE YEAR #2

5 film man kan se i juleferien

Joy

Star Wars

Spectre

Hunger Games – Mockingjay

Jeg gætter på at størstedelen af jer stadigvæk holder juleferie? Efter nogle hektiske dage med juleaften, julefrokoster og andre julefester, så er det tid til at have nogle mere afslappede dage, inden det går løs igen med nytårs-forberedelserne.

Noget som jeg holder af og finder utrolig afslappende, er at tage i biffen og se film. Tag fat i veninden eller kærsten og tag i biffen og se en film, som du normalt ikke ville have tid til i hverdagen. Jeg har fundet 5 film som kunne være en oplagt mulighed at se her i ferien :-)

Og så med en kæmpe popcorn og sodavand, så det lyder det nu ikke så slemt vel? ;-)

4 kommentarer

 • Jeg skal ind og se “Joy” i biografen imorgen, og glæder mig utrolig meget til det! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal ind og se “Joy” i biografen imorgen, og glæder mig utrolig meget til det! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Uh hvor spændende. Meld meget gerne tilbage om det er en vi skal ind og se :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Uh hvor spændende. Meld meget gerne tilbage om det er en vi skal ind og se :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOKS OF THE YEAR #2