Christmas outfit #1

Christmas outfit #1

IMG_2319XAX

IMG_2433X

Nu hvor vi er kommet ind i december måned, så kan jeg godt afsløre det første jule-outfit! Jeg har nemlig hele 3 outfits i ærmet, plus hair tutorials og makeup tendenser. Se allerede den første hair-tutorial HER.

Nå men jeg var altså taget til Århus i weekenden, hvor den stod på julefrokost med veninderne. Jeg havde derfor en pæn kjole på til anledningen. Kjolen er fra en af mine yndlingsmærker, nemlig MBYM og jeg er blevet så glad for den. Jeg har en svaghed for blonder og en blondekjole til årets julefrokoster må være et must!! Find kjolen HER.

Udover at kjolen er på plads, så har jeg valgt at tilsætte rene guldsmykker. Ringene er fra HVISK og BYBIEHL. Jeg synes det giver et rigtig fint touch med simple smykker men med eksklusive detajler.

IMG_2441X

Da kjolen har en rigtig smuk høj hals, så har jeg valgt at bruge en lang halskæden, for ikke være alt for dækket op til halsen. Halskæden er en guld halskæde fra BYBIEHL med små vedhæng. Halskæden har I tidligere set HER.
Uret er sørme også blevet vist før og er ny i min ur-samling. Jeg synes det passer så godt til de andre smykker.
Neglene er en klar rød neglelak, som jeg tidligere har blogget om HER.

IMG_2382XX

For at fuldende looket så vil jeg bruge et par sorte og stilrene pumps, da jeg synes at det skal være kjolen der er i fokus. Dette er det første outfit af 3 juleoutfits. Jeg vender tilbage i næste uge med det næste outfit :-)

IMG_2198X

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas outfit #1