Christmas outfit #2

Christmas outfit #2

IMG_4186X

IMG_4152X

Blonde toppen er fra Selected Femme

I hele december måned vil jeg komme med tips til julemakeuppen, håret og juleoutfits til årets julefester. Se det første outfit HER.
Denne gang har jeg vovet mig ud i den fineste blondetop fra Selected Femme. Silketoppen har den smukkeste blondekant og er lige tilpas med hvor vovet man kan være til en julefrokost. Synes jeg altså ;-)

Jeg tror selv at jeg vil bruge toppen til en fin nederdel eller et par slim sorte jeans – tilsat et par smækre hæle. Evt. DE HER eller DE HER.
Toppen er også god til en fin tynd kimono eller en blazer, hvis man ikke ønsker at have blottede arme. Og hvis det er en mere rolig julefrokost med familien, så ville jeg bruge toppe med en strik udover.

IMG_4228X

IMG_4241X

Jeg har valgt at mikse smykkerne delvist i guld og sølv smykker. Jeg synes det giver et godt spil til det ellers fine look.
Smykkerne er bla. fra HVISK og Bybiehl. I kan finde linksene under billedet her.
Neglelakken har I jo set før og I kan se mere til den HER.

IMG_4361X

IMG_4440X
Ringe fra HVISK & BYBIEHL, Armbånd fra HVISK HER & HER, Armbånd fra BYBIEHL

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas outfit #2