5 lækre morgenopskrifter

GIVEAWAY: Vind fornøjelse med Blockbuster

Så er det blevet tid til en ny konkurrence på bloggen. Denne gang er der lidt forkælelse til alle filmelskere.

Jeg har nemlig i samarbejde med Blockbuster fået lov til at udlodde 5 filmkuponer til 2 heldige læsere.

Der er lidt af hvert at finde inde på Blockbusters side, alt fra serier, comedy og til de nyeste film på markedet. Man kan se udvalget af deres film HER.

Det smarte ved at leje film hos Blockbuster er, at filmen er din i 48 timer og at du sagtens kan leje en enkeltfilm og kun betaler for en film. Der er altså ikke noget med en månedlig abonnement eller bindende medlemskab.

Jeg har selv planlagt at bruge d. 1. januar på sofaen og med en masse film fra Blockbuster – helt perfekt til at pleje tømmermændene ;-) I er mere end velkommen til at kigge i mit film-arkiv og læse mine anmeldelserne af filmene HER. Og ellers har jeg listet nogle af mine yndlingsfilm herunder :-)

Nå nu til konkurrencen. Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er:

Like bloggens bloggens facebookside og skrive hvem du vil se filmene med i kommentarfeltet her på bloggen.

F.eks. “Jeg vil se filmene sammen med min kæreste”

Konkurrencen slutter på søndag d. 3. januar kl. 18, hvor jeg derefter trækker 2 vindere :-)

HELD OG LYKKE TIL JER ALLE! <3

En du elsker

Indlægget er udgivet i samarbejde med Blockbuster

122 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 lækre morgenopskrifter