Tips til nytårs makeuppen

HAPPY NEW YEAR

2015 har været et helt fantastisk år med både en masse rejser og nyt design og ikke mindst et herligt kærlighedsliv.

Et af efterårets højdepunkter var da jeg blev moster for 3. gang. for den sødeste og lækreste lille guldklump. Jeg er så taknemlig for de små nye liv der kommer ind i min familie og jeg har muligheden for at dele nogle dejlige stunder med dem. De betyder uendeligt meget for mig <3

2015 blev også året hvor jeg er blevet noget så forelsket i min søde kæreste. Når noget mærkes helt rigtigt, så er det vigtigt at gribe fat i det og holde fast i det. Så jeg glæder mig til at dele et nyt år med ham :-)

Det har også været et aktivt rejseår for mig. Jeg har både besøgt Paris, Bruxelles og Istanbul. Alle steder har været helt fantastiske og inspirerende og jeg glæder mig til et nyt år med forhåbentlig flere rejser ;-)

Sidste år kunne jeg skrive at jeg for første gang havde løbet 1 halvmarathon og i år kan jeg notere endnu et halvmarathon på papiret. Desværre har jeg lagt mit løbetøj på hylden for en stund. Ikke fordi jeg ikke elsker at løbe, men blot fordi jeg ikke føler for det i øjeblikket. Dog overvejer jeg at begynde igen når travlheden har lagt sig :-)

Og bloggen har altså også haft et forrygende år. Der har virkelig været fart på og der er så mange læsere der er kommet til. Og det er jeg altså meget glad for. I er jo grunden til at det er lidt sjovere at blogge og I har været så aktive herinde i år, det betyder virkelig meget for mig. Jeg føler jo at jeg er begyndt kende nogle af jer efterhånden :-) Så TUSIND TAK fordi I læser med <3

Min nytårsaften skal holdes med min kæreste og et andet par. Vi skal skåle nytåret ind med god mad og vin. Det glæder jeg mig virkelig til :-)

GODT NYTÅR TIL JER ALLE <3

Klem Henriette

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips til nytårs makeuppen