HAPPY NEW YEAR

HAPPY NEW YEAR

IMG_6042XAX

2015 har været et helt fantastisk år med både en masse rejser og nyt design og ikke mindst et herligt kærlighedsliv.

Et af efterårets højdepunkter var da jeg blev moster for 3. gang. for den sødeste og lækreste lille guldklump. Jeg er så taknemlig for de små nye liv der kommer ind i min familie og jeg har muligheden for at dele nogle dejlige stunder med dem. De betyder uendeligt meget for mig <3

12459866_10153380520811314_993939159_n

2015 blev også året hvor jeg er blevet noget så forelsket i min søde kæreste. Når noget mærkes helt rigtigt, så er det vigtigt at gribe fat i det og holde fast i det. Så jeg glæder mig til at dele et nyt år med ham :-)

Det har også været et aktivt rejseår for mig. Jeg har både besøgt Paris, Bruxelles og Istanbul. Alle steder har været helt fantastiske og inspirerende og jeg glæder mig til et nyt år med forhåbentlig flere rejser ;-)

Sidste år kunne jeg skrive at jeg for første gang havde løbet 1 halvmarathon og i år kan jeg notere endnu et halvmarathon på papiret. Desværre har jeg lagt mit løbetøj på hylden for en stund. Ikke fordi jeg ikke elsker at løbe, men blot fordi jeg ikke føler for det i øjeblikket. Dog overvejer jeg at begynde igen når travlheden har lagt sig :-)

Og bloggen har altså også haft et forrygende år. Der har virkelig været fart på og der er så mange læsere der er kommet til. Og det er jeg altså meget glad for. I er jo grunden til at det er lidt sjovere at blogge og I har været så aktive herinde i år, det betyder virkelig meget for mig. Jeg føler jo at jeg er begyndt kende nogle af jer efterhånden :-) Så TUSIND TAK fordi I læser med <3

Min nytårsaften skal holdes med min kæreste og et andet par. Vi skal skåle nytåret ind med god mad og vin. Det glæder jeg mig virkelig til :-)

GODT NYTÅR TIL JER ALLE <3

Klem Henriette

IMG_0927X

IMG_0948x

IMG_5420X

IMG_2157X

IMG_0811X

IMG_9371XAX

IMG_4380X

IMG_3578X

IMG_2464X

IMG_3045X

IMG_1266X

IMG_9389x

banana pancakes

IMG_6463X

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAPPY NEW YEAR