Christmas outfit #1

NAILS: Candy canes

Det er tid til torsdagsnegle og i denne december måned er der fokus på Jule-negle. Neglelooket er f.eks velegnet til gårsdagens outfit eller til den kommende julefrokost, julefest eller sågar nytår. Uanset så synes jeg bestemt at de er festlige – og det er vel egentlig også det december handler om? Hygge og fest ;-) Og selvfølgelig en masse julegodter! Såsom slikstokke som nemlig er dagens negletema ;-)

Faktisk postede jeg selvsamme neglelak sidste år, men jeg tænkte at det var også var aktuelt i år. Især nu hvor jeg kører dette jule-inspirations-tema i år!

Neglene er super nemme at lave. Det kræver kun en rød neglelak og en hvid neglelak liner. Jeg har valgt at bruge den røde neglelak fra Nilens Jord nr. 667 og en hvid artliner fra Depend.

Først ligger du to lag af den røde neglelak. Lad det give god tid til at tørre. Vask evt. hænderne i iskoldt vand, for at hærde lakken og forlænge holdbarheden. Derefter maler du forsigtigt de hvide striber med artlineren. Fuldend gerne med en god overlak, for det bedste resultat :-)

Voilá så er du festklar! ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas outfit #1