NAILS: Candy canes

RECIPE: Risengrød med smørklat

Okay, er min mund den eneste der løber i vand lige nu??

Jeg har da så meget lyst til risengrød nu, efter at have set dette billede! Okay, jeg har haft lyst til risengrød længe… Men efter jeg scrollede forbi Twin-Food, så blev lysten da kun større! Pigerne ovre fra bloggen Twin-Food har nemlig lavet den lækreste og nemmeste opskrift på risengrød – I kan finde opskriften lige HER. Og ikke nok med at opskriften lyder lækker, så er der bare noget nostalgisk over risengrød. Specielt risengrød lavet under dynen.

Jeg husker dengang jeg var lille, hvor min mor lavede risengrød i en KÆMPE gryde – vi er jo ret mange børn, så det krævede gerne en stor gryde ;-) Nå grøden så var klar, så tog hun gryden ind i soveværelset og puttede den under dynen. Jeg husker hvor hyggeligt det var at vi børn sad der i sengen og fik lunet vores fusser under den varme dyne, imens risengrød-duften hang i luften. Mmm.. Det er nu alligevel et af de dejligste minder omkring julen jeg kan huske.

Jeg må vist hellere få lavet risengrød en af dagene ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NAILS: Candy canes