Tips til nytårs makeuppen

Tips til nytårs makeuppen

IMG_5817

IMG_5763

IMG_5799

Når det gælder nytårsfesten, så må man altså godt gå all in. Det betyder altså vilde negle, vildt hår, en lækker nytårskjole og så ellers fuld fart på makeuppen.

Jeg plejer allerede at gøre mig klar fra morgenen af, så får makeuppen nemlig lov til at sidde lidt og håret får lov til at falde til naturligt. Af makeup der er jeg faktisk meget forsigtig. Jeg har i mange år haft utallige af farver på øjnene og læberne. Men jeg er dog gået mere efter det naturlige look de sidste par år. Jeg kan godt lide at man ser “naturlig” ud, også selvom man har brugt lang tid på at se sådan ud ;-) hehe..

I ansigtet vælger jeg at smøre en lækker ansigtscreme på. Derefter påfører jeg min Youngblood pudder og sørger for at mit ansigt får en naturlig fuld dække.

På øjnene bruger jeg gerne en lys øjenskygge uden perlemor, som matcher min egen hud. Dette gør jeg for at bibeholde det naturlige look, samt dække de små blodåre på øjenlåget, som desværre har en tendens til at bryde frem. Derefter bruger jeg en mørkegrå øjenskygge og kun fører den over globelinjen, for at give øjne et spil og markere øjnene på en naturlig måde.
For et mere voluminøst look, kan du bruge et par øjenvipper at sætte på dine egne vipper. Vælg evt. nogle naturlige, som matcher dine egne vipper. Slut af med en god mascara, for at samle dine egne og de falske øjenvipper.

IMG_5771

På læberne bruger jeg en rød læbestift. Farven på læbestiften afhænger altid af hvor markeret øjne jeg har lavet. Hvis øjnene er naturlige, så vælger jeg næsten altid en rød læbestift for at pifte makeuppen op. Hvis jeg derimod har givet øjnene mere farve eller smokey eyes, så bruger jeg en mørkebrun læbestift.

På neglene vil jeg selv bruge en klassisk rød, med en god under og overlak, så jeg ikke misfarver mine negle og at jeg samtidig sørger for at holdbarheden på lakken bliver stærkere.

Voilá så er jeg klar til nytårsfesten i aften. ;-)

IMG_5745

Pudder fra Youngblood, farve Honey HER
Mascara fra Jane Iredale, farve sort HER
Øjenvipper fra Depend Cosmetics HER
Neglelak Depend Cosmetics HER

IMG_5750

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips til nytårs makeuppen