LOOK OF THE DAY: Casual sunday

VLOG: A day in december

A day in december

Okay, det er en smule nervepirrende det her. Det er det faktisk hver eneste gang jeg ligger en video op. Men denne gang er det altså bare lidt anderledes. For jeg synes at denne video skiller sig lidt ud fra mængden.

Det er en lille film fra en helt almindelig hverdag, hvor I følger mig fra hvor jeg står op, finder outfits fra garderoben, spiser morgenmad, henter dagens pakkepost og ellers sidder og nørder det meste af tiden ;-) Ahem…

I var nogle stykker der fandt det interessant at se en lidt anderledes video, så her er den! ;-) Jeg må dog indrømme at det har givet mig nogle udfordringer, da der bliver hurtigt mørkt om eftermiddagen – så jeg håber at I kan se det meste ;-) Jeg viser blandt andet også ringen, som I i øjeblikket kan vinde i denne uges adventskonkurrence HER.

Selvom jeg ikke er den store tilhænger af Vlogs, så synes jeg faktisk at det har været sjovt at lave og ikke mindst klippe sammen. Så kom gerne med ris og ros til hvad jeg kan gøre bedre og/eller hvis der er andre ting I gerne vil se :-) Det betyder jo så meget for mig, at høre jeres meninger og ikke mindst høre om I er til Vlogs-formatet eller bare til generel almindelig blogging :-)

Nå, hvad synes I så? ;-)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Casual sunday