Strømpelykke

FILM: Kollektivet

I Kollektivet følger man parret Anne og Erik, en frihedsøgende nyhedsoplæser på TV-avisen og en ældre arkitekturlektor, der omdanner Eriks gigantiske barndomshjem i Hellerup til kollektiv sammen med deres teenagedatter, Freja. Flere og flere mennesker flytter ind i huset og pludselig bliver huset fyldt med glæde, larm, nøgenbadning og underskud i ølregnskabet, gruppeafstemninger, gruppeskænderier, gruppekram og en varm familiefølelse

Det er venskab, kærlighed, familie og fællesskab under samme tag, indtil en dag hvor Erik forelsker sig i en yndre elev og sætter fællesskabet og kollektivet på den ultimative prøve.

Dette får Erik og Anne til at glide fra hinanden og Annes liv bliver pludselig helt anderledes end hvad hun havde forestillet sig. Det handler om forelskelse, kærestesorger, frihed og om at give slip på noget af det mest dyrebare man har. Filmen er nu altså ret hyggelig, da man får et indblik i hvordan man levede i et kollektiv dengang. Det virker super hyggeligt og så er der jo en vis frihed at bemærke.

Jeg var selv ret overrasket over filmen. Der er utrolig meget nøgenhed og sjove jokes igennem hele filmen. Så hvis man ønsker en sjov film, med en god mening og et indblik i kollektiv livet, så vil jeg klart anbefale filmen :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strømpelykke