Lørdagsplaner

Lørdagsplaner

12179590_10153257895151314_1788754492_n

At vågne op helt udhvilet (okay jeg vågnede lidt i 6) og have overskud til at bage vafler og småspise dem i sengen – det er nu alligevel en ret dejlig morgen at vågne på. Lige om lidt tager jeg ned og træner i et par timer og derefter skal jeg ud og besøge nogle veninder, som jeg skal holde julefrokost med i dag. Jeg glæder mig til at tøsehygge og sladre i nogle hyggelige timer med dem.

Hvis I ikke har planer for i dag eller ved hvad I skal lave, så kan jeg anbefale at tage i biffen og se Kollektivet eller bage en kage eller de ovenviste sprøde vafler.. Eller måske tage en tur på kælkebakken? Det må man godt også selv om man er voksen ;-)

Må I få en dejlig lørdag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagsplaner