I would like to wear

Nails: Hello White

Jeg holder en del af at lægge neglelak. Faktisk går jeg sjældent uden neglelak og jeg kan sågar også føle mig en anelse nøgen uden neglelak.

Jeg kan nemlig godt lide det spil neglelakken giver. Det kan pifte og nedtone dagens outfit. Og nogle gange er det netop detaljen i lakken som kan lige kan være prikken over i’et.

I denne udgave af torsdagsnegle så er jeg altså faldet lidt for de sne-hvide negle. Jeg synes det er noget så kønt og renligt med helt hvide negle. Det hænger så godt sammen med at det er vinter og at sneen lige har været her.

Jeg har brugt neglelakken fra Depend HER. Egentlig har jeg altid været lidt skeptisk over for de billige lakker, men jeg blev faktisk positivt overrasket over denne lille lak, som både var nem at påføre og super dækkende. Jeg har brugt 2 lag på neglene, hvilket var godt dækkende. Billederne er taget på 3. dagen og holdbarheden har faktisk holdt helt til nu (6. dagen)

Indlægget er udgivet i samarbejde med Depend Cosmetics

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I would like to wear