RECIPE: Green hangover juice

RECIPE: Green hangover juice

IMG_5675XX

Glædelig år 2016

Når man nu vågner op d. 1. januar og muligvis har lidt ondt i hovedet, så mangler man en redning af den største grad. Ikke nok med at man kan forberede en lækker morgenmad til dagen, men man kan også sagtens forberede en god juice til anledningen.

Jeg kan nemlig mærke at år 2016 bliver mit juiceår ;-) Ganske vidst er vi allerede startet lidt på at eksperimentere med forskellige juiceopskrifter fra denne bog og derfor blev vi også ret hurtige enige om at denne må være den helt rigtige tømmermændskur mod tømmermændene.

En god grøn juice fyldt med alle de grønne grøntsager, som netop er vigtigt for dig og din krop. Og så ville det jo heller ikke være dårligt at starte den første dag på året med god samvittighed. Opskriften finder du under billedet her :-)

IMG_5630X

Du skal bruge:

  • 3 æbler
  • 1 citron
  • 1 hel agurk
  • Stokken fra en broccoli
  • Ca. 100 spinat

 

Skær skrællen af citronen. Put alle ingredienserne i din slowjuicer eller saftcentrifuge. (Vi har brugt vores slowjuicer)

Sæt juicen i køleskabet og drik den iskold.

SKÅL <3

 

IMG_5679X

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RECIPE: Green hangover juice