Lately

A YEAR AGO: Februar

blomster-hjørnetviste mit lille blomster hjørne i min gamle lejlighed i ugens Lately :-)

God mandag morgen allesammen <3

Jeg vil lige hurtigt stikke hovedet ind, inden jeg smutter på arbejde lige om lidt. Tænkt sig, at vi allerede er nået til månedens udgang? Nu er februar jo en ganske kort måned og det har tydeligvis kunne mærkes i denne måned. Derfor fik jeg lige lyst til at kigge tilbage på februar for et år siden. En måned hvor alt stod mere eller mindre stille. Jeg mindes at februar var en dejlig måned sidste år, inden den pludselig stod på opgaveskrivning, københavner ture og generel travlhed i foråret. Jeg havde oceaner af tid til at gå på (lidt for) mange kaffedates, tid til at besøge både veninder og familie og tid til at læse bøger. Sidstnævnte har jeg i den grad savnet. Og derfor tillod jeg mig at hive en time ud af min søndag i går og læse. Jeg holder ret meget af at læse, men tiden er fløjet afsted med flytning og andre aftaler. Mon marts måned kan byde på mere boglæsning?

Min mandag står bla. på arbejde og blogarbejde og senere skal jeg ud og spise og i biffen. Vi kan netop lige nå at se Den danske pige inden den stopper i biograferne ;-)

Nå jeg må hellere smutte på arbejde!

Jeg kigger ind til jer senere <3

IMG_0933 (1)fejrede jeg valentines dag og drak cosmopolitans ;-)

mlavede jeg også et A YEAR AGO blogindlæg fra forrige år

søsgæstebloggede Nathasja på bloggen og viste sit outfit

beindviste jeg kamera kiksede billeder – se flere HER

nailsviste jeg en yderst fin neglelak i torsdags negle <3

IMG_1630læste jeg Mig før dig – hidtid den bedste bog jeg har læst <3 Læs anmeldelsen HER

outfitvar storforbruger af kaffedates og viste et outfit frem ;-)

breakstog på endnu en kaffedate ahem…. ;-)

smoothiegrød3-e1424593565576spiste smoothiegrød med brombær – opskrift HER

myhome1viste billeder fra mit hjem, da jeg boede i lejligheden

all-about-the-eyestalte om linser og fortalte om mit eget syn

blomstflere blomster i ugens lately ;-)

valentinefortalte om mine planer for valentines dag <3

col2var på date til premieren på 50 shades of grey

omelet2lavede den nemmeste omelet – opskrift HER

woolen6talte om et savn for forår og følte mig ret i bleg i dette outfit ;-)

puddervar klædt i pudder og en kulisse af frostgrader ;-)

blackberry1drak brombær smoothie – du kan inde opskriften HER

IMG_0033xog endnu et outfit – se flere billeder af outfittet HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately