Instalately

âme Pure

Et lidt mere personligt indlæg fra mig i dag. Hvis vi lige lægger makeup og mode kategorien på hylden og tager masken af, så har jeg på den seneste tid været utrolig ked af min hud. Jeg har aldrig været typen der har brugt sindsygt meget makeup, da jeg godt kan lide det naturlige udseende.

Men jeg må indrømme at jeg på det seneste har brugt meget makeup, for at dække diverse urenheder og talg. Mon det er vejret der skyldes urenhederne eller den store portion af fed mad i december, det vides ikke.

Jeg har nok bare altid haft utrolig tør hud og urenheder er kommet og gået. Dog har det aldrig været så slemt som nu. Faktisk kan det tælles på 2 hænder hvor få gange jeg modtager en bums. Derfor kom det også som et chok for mig, da jeg begyndte at kunne ane flere end én bums i mit ansigt.

Så da Âme Pure tilbød mig at prøve deres CIT Face Roller, så takkede jeg ja til tilbuddet! Faktisk var jeg nærmest desperat, da jeg gerne vil have de de her urenheder til at forsvinde HURTIGT! Behandlingen tager 2 måneder og man skulle eftersigende allerede kunne se en væsentlig forskel efter 8 uger.

Man bruger simpelthen bare CIT Face Rolleren hver 2. uge, ca hver 2. dag i behandlingsugen og så følger der gel og desinficerende spray med i pakken. Og hey, så skulle den også gerne tage nogle af de dybe rynker og være forbyggende for kommende rynker – det takker jeg da gerne JA til ;-) haha..

I kan læse mere om behandlingen HER.

Indlægget er udgivet i samarbejde med âme Pure

3 kommentarer

 • Sofie Jørgensen

  Du er altid smuk Henriette! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja Knudsen

  Min hud er også gået amok de sidste par måneder. Jeg bilder mig selv ind at det er vejret, men jeg må nok krybe til korset og vide at det er maden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Du er smuk uanset! Jeg synes aldrig at jeg har lagt mærke til urenheder eller bumser hos dig. Du er altid så naturlig pæn :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instalately