COCKTAILS: Cointreau ginger fizz

Amerikanske pandekager

Denne lørdag morgen er ingen undtagelse for at blive forkælet og ikke mindst forkæle andre. Hvor skønt kunne det ikke være at vågne op til duften af lækker morgenmad? Eller overraske børnene med en kæmpe stak pandekager!

Selvom jeg alligevel har rundet de 27 år, så er jeg stadigvæk et kæmpe barn, specielt hvad angår pandekager ;-) Jeg kunne spise dem på alle tider af døgnet, specielt hvis det er af denne opskrift. Opskriften er min egen og den har fulgt mig i mange år efterhånden. Opskriften er super nem og kræver ikke de helt store midler ;-)

Du kan finde opskriften herunder.

Du skal bruge:

 • 5 dl sødmælk
 • 300 g hvedemel
 • 2 æg
 • 2 spsk sukker (kan dog undlades)
 • 2 tsk bagepulver
 • 1 tsk salt
 • Evt. lidt vanilliesukker
 • 50 g smeltet smør

Begynd med at blande først det våde og derefter det tørre. Dog skal det smeltet smør i til allersidst. Bland så det våde og tørre sammen, til en lækker cremet konsistens. Pas endelig på at det ikke klumper. Smelt så smørret og kom det i.

Varm panden op ? pandekagerne bliver allerbedst hvis du ikke bruger fedtstof, det afhænger dog af pandens kvalitet og hvor fedtet du vil have dine pandekager. Hæld ganske lidt af dejen på panden. Det er meningen at pandekagerne skal være små og tykke. Lav en pandekage stabel og tilsæt evt. jordbær eller blåbær og server med ahornsirup.

Velbekomme :-)

2 kommentarer

 • Sania

  Opskriften på pandekagerne bliver brugt rigtig meget herhjemme. Børnene elsker dem ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Det er dejligt at høre! Jeg er glad for at jeg kunne hjælpe ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COCKTAILS: Cointreau ginger fizz