A YEAR AGO: Februar

Film: Brooklyn

brooklyn-xlarge

I sidste uge var jeg så heldig at blive inviteret af Apollon Struer i biografen for at se filmen Brooklyn. En film som rummer flere oscarnominerede skuespillere og det er ganske sigende om filmen.
Selv holder jeg meget af gamle film og specielt tøset/corny romantiske gamle film. Og det var egentlig også mine forventninger til denne film. Jeg var ganske sikker på at filmen handlede om kærlighed og at pigen fandt lykken tilsidst.

maxresdefault

Hvad jeg ikke vidste var, at filmen rummede meget mere end dette.
Faktisk handler filmen om den iriske immigrant Eillis som drager mod det store New York for at arbejde og ikke mindst finde manden og gifte sig. Eillis er en meget stille pige og de første mange måneder har hun hjemve og længtes efter sin mor og sin kære søster, som er blevet hjemme for at passe på sin mor. Men en dag møder Eillis denne søde italiener Tony, som giver en masse liv og glæde. Og ikke mindst får hende til at føle sig hjemme i det store New York. Indtil en dag hvor Eillis får meddelelsen om at hendes kære søster er afgået ved døden. Eillis må derfor rejse hjem til sit hjemland for en stund. Hvilket skaber tvivl og længsel mellem det forelskede par.

Da Eillis kommer hjem til byen Enniscorthy, indser hun at byen ikke har ændret sig meget siden hun forlod byen. Dog finder hun ud af at det ikke er så let at rejse tilbage til det velkendte Brooklyn. Og mere kan jeg desværre ikke fortælle – det ville være en spoiler-alert ;-)

Filmen kom bag på mig og fik mig til at sidde og krydse fingre og håbe for kærligheden. Jeg elsker sådan nogle små historie, intriger og ikke mindst romantiske film. Så hvis du kan lide noget nær det samme, så kan jeg varmt anbefale Brooklyn, som er til dig der kan lide det romantiske komedie, det forudsigelige og det gribende i en film :-)

Filmen kan du se alle dage i denne uge i Apollon biografen – se programmet HER :-)

2015-BROOKLYN-009Sponsoreret indlæg

\"follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A YEAR AGO: Februar