NAILS: Vested Interest

Grape & rødbede juice

Glædelig fredag!

Vi tager lige endnu en omgang af fredagsjuice! Denne gang er jeg hoppet tilbage til den lækre rødbede juice i selskab med grapen. 2 af mine favoritter når det angår juice. De er vildt gode sammen og også hver for sig. Så jeg ville bestemt ikke have noget imod at drikke denne fætter hver fredag morgen. Men mon ikke det ville blive en smule kedeligt at jeg viser den samme opskrift hver uge? ;-)

Apropos opskrifter på juice, så har jeg jo i hele januar måned kommet med en ny opskrift på juice hver fredag i form af Sund januar – men er det egentlig noget I gerne vil have? Altså skal vi fortsætte med fredagsjuice lidt endnu? Eller skal vi lige tage en pause fra al juicen og måske vende tilbage til fredagscocktails? Eller måske en blanding af begge?

Hvad synes I? :-)

Du skal bruge:

 • 500 g rødbeder
 • 4 æbler
 • 20 g ingefær
 • 1 stor grape
 • 1 halv agurk

Skræl grapen og finskrub rødbederne. Kom det hele i en slowjuicer eller centrifuge. Hvis du ønsker en mere sød juice, så kan du erstatte grapen med 2 appelsiner.

Opskriften rummer ca. 7 dl. juice.

SKÅL OG GOD WEEKEND <3

3 kommentarer

 • Maja Knudsen

  Jeg vil rigtig gerne have flere juiceopskrifter. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg kan godt lide at du om fredagen kommer med en ny opskrift, fordi jeg bruger dine opskrifter i den efterfølgende weekend :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Berthelsen

  Jeg stemmer også for flere juice opskrifter. Helst dem med rødbede ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NAILS: Vested Interest