White pearls

Lately

De første flyttekasser er flyttet ind og en ny plakat er kommet op på væggen. Inden længe er jeg selv flyttet ind ;-)

har modtaget den fineste valentines gave <3

og bagte lækre fastelavnsboller, som forlængst er spist ;-)

En hurtig uge med sparsomme billeder. Jeg må vist indrømme at jeg har haft så travlt med at flytte, at kameraet er blevet forsømt i denne uge. Sådan må det altså være, når man jo føler lidt at man bor to steder på samme tid.

Efter at jeg fik min nye bil i tirsdags, så har jeg nærmest kørt i pendulfart fra min lejlighed og ud til kærestens hus. Jeg har fået flyttet mange ting, men der er lang vej endnu.

Dog blev det lidt ekstra interessant i dag, da jeg fik flyttet mit tøjstativ ind i huset og dermed også alt mit tøj. Sikke en lettelse, specielt fordi jeg er fri for at skulle leve i taske længere. Den følelse er der sikkert flere af jer, der kender ;-)

Forhåbentlig er det snart ovre alt det flytteri og så kan jeg begynde at nyde at indrette diverse steder i mit nye hjem. Jeg kom vist allerede til at tyvstarte i fredags ;-)

Den næste uges tid kommer til at stå på mere flytteri, en kaffedate med en sød veninde, en kagedate og nå ja så er der jo nogen der kan se frem til en vinteRferie når ugen er omme ;-)

G.L.Æ.D.E.R M.I.G

2 kommentarer

  • Marianne Frederiksen

    Held og lykke med flytningen. Det ser enorm hyggeligt ud :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Kvalitet fremfor kvanitet ;) Husk det, så gør det jo ikke noget at der ikke er så mange billeder, når det jo nu er pæne billeder!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

White pearls