Den bedste pandekageopskrift

Lately

har været ude og spise og på date med min søde søster

har spist de bedste pandekager her i weekenden ;-)

Smukke nyindkøbte eucalyptusgrene <3

har spist mig mæt i den lækre salat med grillet squash og serranoskinke

og har nydt lækre Cointreau Ginger Fizz cocktails

og fik vist lidt flere billeder af vores hjem

Endnu en herlig uge er ved at nå sin ende. Og hvilken måde at slutte ugen på end med et herligt solskinsvejr? Faktisk har jeg selv fået lidt forårsfornemmelser, nu hvor vejret er blevet så fint, trods kulden bevares. :-)

Ugen har fløjet afsted med dejlige planer såsom madklub med søde veninder, en dinnerdate med min søster + en tur i biffen, træning, kærestemiddag, besøg af mine svigerforældre og en søndag med besøg af familien. Kan jeg bede om sådan en uge igen, tak? Den ville jeg i hvert fald ikke have noget imod at tage igen ;-)

Den kommende uge byder på endnu en tur i biffen, (jeg render der i tide og utide ;-) ) et barselsbesøg hos en sød veninde, arbejde og ellers en ganske simpel weekend med få planer. Ligesom jeg allerhelst vil have det. Jeg elsker nemlig at der kan være plads til spontane planer og ellers bare få en afslappet weekend ;-)

Må I få en dejlig søndag <3 Min står bla. på familiebesøg, muligvis en middagslur, boglæsning og blogarbejde.

10 kommentarer

 • Marianne Frederiksen

  Du har en utrolig smuk søster :) God søndag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sania

  Opskriften på pandekagerne bliver brugt rigtig meget herhjemme. Børnene elsker dem ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Elmelund

  Det lyder som en dejlig uge. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Jensen

  Flotte billeder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak :-) Den besked sender jeg lige videre til hende ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Ååh det er jeg glad for at høre ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak <3 Det har det sørme også været ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  TAK <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hvor er de smukke blomster fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freya Knudsen

  Ja jeg vil også gerne vide hvad det er for nogle blomster? Og hvad koster de?
  Hvor har du købt dem henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste pandekageopskrift