Lately

Lately

IMG_1264Xhar været ude og spise og på date med min søde søster

IMG_1754Xhar spist de bedste pandekager her i weekenden ;-)

IMG_1372XSmukke nyindkøbte eucalyptusgrene <3

IMG_0615Xhar spist mig mæt i den lækre salat med grillet squash og serranoskinke

IMG_1632Xog har nydt lækre Cointreau Ginger Fizz cocktails

IMG_1506Xog fik vist lidt flere billeder af vores hjem

Endnu en herlig uge er ved at nå sin ende. Og hvilken måde at slutte ugen på end med et herligt solskinsvejr? Faktisk har jeg selv fået lidt forårsfornemmelser, nu hvor vejret er blevet så fint, trods kulden bevares. :-)

Ugen har fløjet afsted med dejlige planer såsom madklub med søde veninder, en dinnerdate med min søster + en tur i biffen, træning, kærestemiddag, besøg af mine svigerforældre og en søndag med besøg af familien. Kan jeg bede om sådan en uge igen, tak? Den ville jeg i hvert fald ikke have noget imod at tage igen ;-)

Den kommende uge byder på endnu en tur i biffen, (jeg render der i tide og utide ;-) ) et barselsbesøg hos en sød veninde, arbejde og ellers en ganske simpel weekend med få planer. Ligesom jeg allerhelst vil have det. Jeg elsker nemlig at der kan være plads til spontane planer og ellers bare få en afslappet weekend ;-)

Må I få en dejlig søndag <3 Min står bla. på familiebesøg, muligvis en middagslur, boglæsning og blogarbejde.

\"follow

10 kommentarer

 • Marianne Frederiksen

  Du har en utrolig smuk søster :) God søndag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Tak :-) Den besked sender jeg lige videre til hende ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sania

  Opskriften på pandekagerne bliver brugt rigtig meget herhjemme. Børnene elsker dem ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Elmelund

  Det lyder som en dejlig uge. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Jensen

  Flotte billeder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hvor er de smukke blomster fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freya Knudsen

  Ja jeg vil også gerne vide hvad det er for nogle blomster? Og hvad koster de?
  Hvor har du købt dem henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately