Lately on film

Lately on film

furious-7-02-800

Fast and the furious 7

Filmen som jeg kunne se om og om igen. Den er så god og samtidig så rørende. Jeg sidder hver gang og stortuder til sidst filmen med mindet om Paul Walker. Filmen er et must see, især hvis du er til fart, biler og ikke mindst lækre Paul Walker ;-) Vi lejede den igennem Blockbuster og det er en film vi sagtens kunne se igen ;-)

pilou-717x375

 9. april

Jeg er stor tilhænger af filmen lavet omkring 2. verdenskrig. Det både berører mig og interesserer mig dybt. Filmen illustrerer hvordan Danmark blev besat af tyskerne d. 9. april. Den afspejler godt hvordan nogle kæmpede inden vi overgav os til tyskerne. Og hvilken skuffelse der var over at Danmark var et let land at besætte.

Kollektivet

Kollektivet

Filmen har jeg faktisk blogget om før. Den handler om hvordan kollektivlivet var og hvilke udfordringer de havde. Hvordan kærligheden var fri og opdagelsen af nye metoder. I kan læse hele anmeldelsen HER. 

Jeg elsker jo at se film og ikke mindst skrive anmeldelser om dem. Dog er min all time favorite stadigvæk Brides Maids og Disney film  – overvejer kraftigt at leje Inderst inde ;-) Og ja der er gemt en lille Henriette på 5 år i mig ;-)

Indlægget kan indeholde affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately on film