Status

LOOK OF THE DAY: PRÊT-á-WEAR

Indlægget er udgivet i samarbejde med PRÊT-a-WEAR

LOOK OF THE DAY: Sweatshirt: PRÊT-á-WEAR, Skjorte: Sisley, Jeans: Selected Femme, Støvler: H&M, Taske: Bianco

Det er fredag og dermed også weekend! Normalt ville jeg komme med en lækker fredagsjuice eller cocktail – men denne fredag vil jeg hellere benytte mig muligheden for at fortælle lidt godt nyt! Faktisk har det nærmere været en hemmelighed siden september og det har været ret svært at holde det hemmeligt! Men NU kan jeg endelig fortælle at I MORGEN åbner webshoppen PRÊT-á-WEAR, som er et upcoming brand, som en af mine bedsteveninder står for. Silja og hendes bror Simon har hooket op og designet en kollektion bestående af kvalitet og kreativt design. Jeg er super spændt og glæder mig helt vildt til at de åbner webshoppen i morgen. Og derfor har jeg også fået lov til at vise en lille teaser på et af deres produkter i dag ;-)

I blandt kollektionen kan man nemlig finde ovenstående sweatshirt med navn og brandets logo. Jeg er super vild med logoets udseende og navnet PRÊT-á-WEAR som nærmest smelter på tungen ;-) Jeg glæder mig til at vise flere cool outfits med designs fra deres kollektion.

Jeg vender tilbage i morgen med et nøjagtig link, når webshoppen åbner :-)

Må I få en dejlig fredag! <3

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status