NAILS: Vested Interest

NAILS: Vested Interest

IMG_8813X

Åh jeg synes der er et hav af vinterfarver som jeg vil klæde mine negle med. På det seneste har jeg kastet mig min kærlighed over Vested Interest. Jeg synes den er noget så fin og nysselig af en grøn farve. Da jeg allerhelst holder mig til de mere feminine farver, så kan jeg nu altså godt lide denne farve. Den har en rigtig fin mørk farve som må være en blanding af en flaskegrøn og en petroleums farve. Jeg synes den passer så godt til vintervejret, uden at mine hænder blegner i farven ;-)

Som altid putter jeg 2 lag på, bare for en sikkerhedskyld, hvilket også fremhæver farven mere. Tilslut ligger jeg en god overlak på, som hærder negle og giver et fint finish. Slut af med et koldt håndbad under hanen, som styrker neglene og hærder neglelakken.

IMG_8843X

IMG_8869xx

Indlægget er udgivet i samarbejde med Billigvoks

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NAILS: Vested Interest