GIVEAWAY: Vinder i valentines konkurrencen

Valentines dag

IMG_8415X (1)

 

GLÆDELIG VALENTINES DAG <3

Jeg kan fornemme at der er delte meninger omkring det der Valentines dag. Nogle finder det som noget værre amerikansk pjat og det er bestemt ikke noget vi skal overtage. Andre mener at det er noget så hyggeligt og ret romantisk. I kan vel godt høre hvilken ret jeg hælder mest til, ikke? ;-)

Er det så fjollet at fyre, der normalt aldrig giver deres dame blomster, lige vælger at gøre det i dag? Måske nok, men det kan altså ikke hidse mig op at blomsterhandlerne har årets omsætning d. 14. februar. Jeg elsker blomsterhandlere og under dem gerne både Valentines og Mors Dag. Dermed ikke sagt at parholdet kun skal plejes fordi det er valetines dag, for vi skal selvfølgelig gøre det hele året rundt. Men er det virkelig så skidt, at vi ikke kan blive husket på det i anledningen af en dato? ;-)

Jeg fejrer det ikke på bestemt måde og min kæreste og jeg har heller ikke planlagt noget. Men jeg kan da huske sidste år, hvor jeg var i sommerhus med min familie, hvor jeg stod op før alle de andre. Jeg pyntede morgenbordet med balloner og pynt. Dengang havde jeg jo ikke selv en kæreste, men jeg synes nu alligevel at familien godt kunne plejes med et ordentlig skud kærlighed ;-)

Jeg synes valentines er hyggelig og ikke mindst en ret sej tradition, hvor man plejer hinanden og dem man elsker, hvad enten det er familie, vennerne eller ham den søde. :-)

Hvis I nu alligevel går og drømmer lidt om valentines planer, så kan I få tips til hvad I skal lave HER.  

2 kommentarer

 • Jeg er egentligt også ret glad for valentinsdag, så længe det bare ikke kører på sporet og det bliver noget påtvunget noget :-)
  Hav en dejlig dag!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Lige præcis! Valentines dag behøver ikke at handle om de helt store overraskelser. Men blot en reminder om kysse lidt ekstra på kæresten eller dele knus ud til familie og venner. :-)
   God valentines dag til dig :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY: Vinder i valentines konkurrencen