Påskeæg fra HVISK

10 facts about me

IMG_4725X

Da bloggen bliver større og større og mange flere læsere er kommet til, så tænkte jeg at det var på tide at I lærte mig lidt bedre at kende! Derfor tager vi lige 10 hurtige facts om mig. I kan evt. se flere facts om mig HER, HER, HER og HER.
I er velkommen til at dele facts om jer – det kunne være super sjovt at lære jer lidt bedre at kende :-)

1. Jeg er sindsyg dårlig til at lave pandekager. Don’t get me wrong – tykke amerikanske pandekager, no problem ;-) Meeeen helt almindelig papirtynde pandekager, der laver jeg bare et eller andet forkert! Sorry!

2. Helt siden jeg var lille, så har jeg været bange for lyn og torden. Efter jeg er blevet voksen, så kan jeg da godt se det hyggelige i det, altså hvis jeg er sammen med nogle. Men bryder uvejret frem, imens jeg er alene hjemme, så kryber jeg gerne under dynen ;-)

3. Jeg får altid på den ene eller anden måde mit dankort væk. Altså ikke sådan åh-nej-jeg-må-spærre-mit-dankort-væk. Men jeg har eftersigende kommet til at pakke mit dankort ned i forskellige punge og tasker. Knap så fedt når man står i Bilka med favnen fuld af poser og varer!

4. Elsker elsker elsker at se luksusfælden. Jeg elsker generelt bare at tale om penge og fornuft. Jeg er sådan en type, som godt kan lide at lave budgetter og holde dem naturligvis ;-)

5. Jeg er super kedelig hvad angår pizza. Jep! Jeg er nemlig den slags pige, som elsker at bestille en simpel skinkepizza eller endnu værre en pizza med kun tomat og ost ;-) Men hvis jeg virkelig skal flotte mig, så går jeg ikke af vejen for en pizza med mozzarella og parmaskinke.

6. Min kæreste hedder Casper, og nu er han også blevet min roommate <3

7. Jeg elsker peanutbutter madder med enten chokolade eller bananer – my guilty pleasure!

8. Jeg er lidt af en mormor, hvad angår søvn. Jeg falder gerne i søvn mellem kl. 21 og 22 hver aften. Min kæreste må derfor sidde alene hver aften ;-) Men hey nogen skal jo op kl. 6 næste morgen ;-)

9. Jeg kommer fra Vestjylland og bor her skam her stadigvæk ;-)

10. Jeg har babyører og viser sjældent mine ører frem. Måske derfor jeg ikke har huller i ørerne og altid har mit hår hængende ;-)

IMG_6801X

2 kommentarer

  • Maria Rask

    Jeg er super bange for fugle. Jeg kan blive helt panisk når de flyver over hovedet på mig. Men shh sig det ikke til nogen ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie wannabe

    Jeg har et hemmeligt girlcrush på Julie Zangenberg. Hun er bare smuk og succesrig!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskeæg fra HVISK