LOOK OF THE DAY: Black bleu

LOOK OF THE DAY: Black bleu

IMG_1211XX

IMG_1204X

IMG_1251X IMG_1240X

IMG_1201X

LOOK OF THE DAY: Skjorte: Minus (lignende HER), Nederdel: Inwear (lignende HER) Taske: Marc Jacobs , Halskæde: Bybiehl, Ringe: Bybiehl og HVISK, Ur: Carrie Taylor, Armbånd: Selected Femme, Pumps: Bianco

Godmorgen allesammen!

Jeg ville lige stikke hovedet ind og viser jer det seneste outfit, inden jeg smutter på arbejde om lidt. Outfittet er fra i sidste uge, hvor jeg var blevet inviteret ud at spise af Apollon. Sammen med hende her, spiste vi en god middag og efterfølgende så filmen Brooklyn. Men inden middagen, fik jeg lige lokket min søster til at tage et par billeder af dagens outift. Det er jo med at nyde at dagene er blevet så lange – det er vi bloggere meget begejstret for! Det gør det trods alt nemmere at få taget billeder ;-)

I dag står den på arbejde, træning og et barselsbesøg hos en sød veninde. Senere vil jeg prøve og se om jeg kan nå at lave denne lækre kyllingsalat. Jeg tror den fungerer ualmindeligt godt til min frokost i morgen ;-)

Rigtig dejlig torsdag til jer <3

 

\"follow

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Black bleu