Mig før dig - nu også på film

Mig før dig – nu også på film

mig for dig
Uhh har I hørt det?

Den ultimative bedste bog jeg nogensinde har læst Mig før dig er blevet filmatiseret?! Enten er det old news og jeg åbenbart er noget sent ude med indhentning af informationer. Eller også kan jeg måske viderebringe den dejlige nyhed! Filmen skulle meget gerne lande i de danske biografer til juni :-)

I sommers var jeg i vilden sky og læste Mig før dig – bogen som jeg slugte på rekordtid. Den er henrivende (ordet er blevet brugt alt for lidt) og får mig helt i forårshumør og drømmer lidt om kærligheden. Med andre ord, så giver bogen en masse smil og tager dig med på en fantastisk rejse mellem venskab og kærlighed. I kan forresten læse min anmeldelse af bogen HER.

Jeg har selvfølgelig gemt traileren til jer herunder. JEG GLÆDER MIG!

1 kommentar

  • Nu har jeg lige set traileren du har sat ind, og hvor har jeg lyst til at læse bogen! Selvfølgelig også se filmen, når den kommer i biograferne – hvor ser den god ud! (-:

    kamillabrun.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig før dig - nu også på film