Film: Carol

Negle: Sunrise Trip

Sunrise Trip – det lyder helt forårsagtigt, ikke? Egentlig passer det helt perfekt til solskinsvejret i dag og specielt fordi jeg kan se vores egen lille sunrise hver morgen på vores terrasse.

Denne neglelak har nemlig det helt fine navn Sunrise Trip, som er en magisk cobolt blå farve. Egentlig blev jeg en kende skuffet, da jeg begyndte at lægge neglelakken på neglene, da den allermest lignede en skrigende lilla farve. Men eftersom lakken blev tør, så kom den fine blå farve frem. Underligt, men også en smule magisk – eller det lader jeg mig selv tro ;-)

Lakken er super fin, dog en anelse for tynd konsistens til min smag. Jeg vil helt sikkert bruge neglelakken nu og til sommer. Jeg vil specielt tro at den ville passe godt til en gylden solbrun farve ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Film: Carol