NEW IN: Mermaid at heart

NEW IN: Mermaid at heart

IMG_8944X Sweatshirt: Even&Odd

Glædelig fredag!

Jeg har fået fri og dermed også weekend, men inden jeg klapper computeren sammen, så vil jeg lige vise jeg det seneste indkøb, nemlig min nye sweatshirt.
Min sweatshirt er fra Even&Odd, som jeg faktisk er blevet ret begejstret for på det seneste. Og da denne sweatshirt poppede op til kun 149 kr. så var det jo nærmest et røverkøb, som jeg ikke kunne takke nej til ;-)

Weekenden byder bla. på lidt kærestetid, arbejde, træning, kage/kaffe date med hende her og så vil jeg prøve at bage denne banankage . Jeg har simpelthen cravet bananmuffins hele ugen, så mon ikke kagen kan gøre det godt ;-)

Må I få en dejlig fredag <3

IMG_8948X

Indlægget kan indeholde afilliate links

\"follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: Mermaid at heart