Torsdagsnegle

Torsdagsnegle

IMG_2738X

IMG_2744X

Glædelig torsdag!

Jeg bliver aldrig træt af neglelak og jeg kan virkelig føle mig nøgen uden. Faktisk føler jeg mig også en anelse kedelig når neglene ikke er pyntet. Jeg har det jo allerbedst når jeg kan føle mig feminin og have skinnende negle. Og denne torsdag er ingen undtagelse!
For neglene er super simple, men med lidt spil med farverne. Jeg har brugt 2 lakker fra Essie – Miss Fancy Pants og She Said Yes. Jeg har valgt at “blande” farvene skiftevis på mine negle for at give neglene et fint spil. Man kan jo selvfølgelig vælge at bruge flere eller andre farver, men denne gang har jeg valgt at bruge en grå og hvid neglelak, da vi lige nu er i gang med en overgang fra vinter til forår. Så jeg har valgt at mikse det på denne måde.

Neglene har fået en underlak på til at starte med. Derefter har jeg lagt 2 lag af Miss Fancy Pants og hele 3 lak af She Said Yes. Den hvide lak er noget gennemsigtig og kræver flere lag for en mere dækkende farve. Til slut har jeg brugt en god overlak som har givet neglene glans og længere holdbarhed. :-)

IMG_2750X

IMG_2756X

\"follow

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdagsnegle