TGIF

2 måneder med Áme Pure

Kan I huske da jeg for første gang introducerede jer for Ame Pure? Nu er der snart gået 2 måneder, siden jeg startede ansigtsbehandlingen med CIT Rolleren.

Den første måned var ret hård for min hud. Jeg fik flere og flere urenheder og min hud føltes nærmest “skrabet”, men jeg tror måske at det skyldes at jeg har en meget sart hud og at det måske har været en for stor mundfuld, at skulle igennem en såkaldt hudbehandling. Derfor valgte jeg at sætte behandlingens periode ned.
Normalt skal man jo bruge CIT Rolleren hver anden uge og gerne hver 2. dag i den gældende uge.
Men da jeg kunne mærke hvilken virkning det havde på huden, så cuttede jeg det ned til at kun brugeCIT Rolleren 2 gange om ugen, hver anden uge.

Og ved I hvad? Jeg tror det var den bedste løsning for alle parter. Pludselig begyndte min hud at stråle mere og urenhederne begyndte så småt at forsvinde. Selvfølgelig er jeg ikke helt uden urenheder endnu. Men nu kan jeg klart se en forskel.

Jeg tror det er yderst vigtigt, når man prøver nye produkter, eller særdeles en behandling, at huske at give det noget tid. Og erkende hvis produktet er for hård mod huden, at nedsætte behandlingen. For jeg tror måske at huden skal have lidt luft og tid til at lære nye produkter.

Denne behandling kan man vælge at bruge 1-2 gange om året. Jeg må indrømme at jeg har haft nogle dage hvor jeg havde lyst til at give op og stoppe behandlingen. Men den sidste måneds tid har virkelig skabt forandringer. Så jeg tror måske at jeg vil prøve behandlingen igen til efteråret. Så kan jeg forberede min hud til vinteren ;-)

Du kan læse mere om behandlingen HER.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Áme Pure

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TGIF