Negle: 7 days with depend

De bedste Lakridsmandler

IMG_4630X

Jeg må indrømme at jeg elsker slik! Altså jeg er generelt ret vild med snacks og sukker indeholdende sager. Tænk, hvis man kunne spise noget der både smagte syndigt, men faktisk var et sundere alternativ? Det har jeg endelig fundet svaret på!

I sidste uge fik jeg stukket denne opskrift i hånden fra min søsters kollega Lisa og jeg kunne nærmest ikke vente med at hoppe i køkkenet og gå i gang. Opskriften er på de lækre lakridsmandler, som er super nemme at lave og kræver ganske få ingredienser. Men pas på de er ganske vanedannende ;-)

IMG_4643X   IMG_4669X

 

 

De fungerer ret godt som en snack til arbejde. Jeg har i hvert fald nydt dem hele ugen igennem. Jeg har taget dem med i en lille bøtte hver dag, som jeg har til at stå på mit skrivebord. Det fungerer ret godt, da de lige tager den lille sult og sukker trangen, hvilket kan forekomme i de sene dagtimer, i hvert fald hos mig ;-)

Derudover er de geniale som et sundere alternativ til slik aften og så kan du spise dem med god samvittighed. Lakridspulveret er nemlig god ved maven og kan dæmpe hosten og rense leveren. Derudover kan lakridspulveret også tage din naturlige sukkertrangen og øge forbrændingen.

Så jeg vælger at se det som en sund snack, da lakridspulveret og mandlerne har en god effekt på vores krop. Og så gør det vel ikke noget at de smager syndigt, men er sundt?

Opskriften på de lækre lakridsmandler finder du herunder.

 

Du skal bruge:

  • 200 g mandler
  • 1 spsk lakridspulver
  • 2 dl kogende vand
  • 2 spsk salt

Til drys

  • 2 tsk lakridspulver
  • ½ tsk havsalt

Skyl mandlerne under vand. Pisk vand, salt og lakridspulveret i en skål, så pulveret ikke danner klumper. Kom derefter mandlerne i og lad det stå og trække i 30 min.
Tænd ovnen på 175 grader. Fordel mandlerne på et stykke bagepapir på en bageplade og drys med salt og lakridspulver. Jeg valgte at knuse saltet og drysse over mandlerne.Bag dem i 25.30 min og hold gerne øje med at mandlerne ikke bliver for brændte.

Prøv evt. at dyppe mandlerne i chokolade og drys med lakridspulver, hvis du ønsker en mere syndig mandel ;-)

 

IMG_4665X

IMG_4659X

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Negle: 7 days with depend