Ingefær shot med citron og æbler

Ingefær shot med citron og æbler

IMG_4092XX

YAY! Det er fredag og weekenden er lige om hjørnet. Jeg har dog tilladt mig selv at holde en fridag i dag, så mit hoved er allerede gået på weekend ;-)
Jeg vil selvfølgelig dele denne fredags juice med jer, som er baseret på ingefær, æbler og citron. Simpelt, ikke?

Jeg har drukket det hele ugen og ved I hvad? Min hoste er ovre og mine snue er forsvundet. Jeg tør dog ikke love at denne opskrift kan udføre mirakler, men jeg lader mig selv tro at det er dette ingefærshot der har haft en finger med i spillet ;-) Ingefær indeholder zink, krom og magnesium, som stimulerer blodcirkulationen og reducerer risikoen for feber. Så hvis I vil øge immuneforsvaret her i det tidlige efterår, så vil jeg klart anbefale jer denne opskrift!

Jeg drikker et shot hver morgen inden min morgenmad, hvilket har givet en god effekt. Den bitre juice giver mig lige et morgen-chok, så jeg føler mig helt vågen ;-)

Opskriften finder du herunder.

IMG_4098X

Du skal bruge:

  • 70 g ingefær
  • 5 æbler
  • 2 citroner

 

Skræl ingefæren og citronen. Kom det hele i en centrifuge eller slowjuicer. Faktisk kan man også bruge en alm. saftpresser, hvis man ikke har nogen af ovenstående maskiner.
Rør rundt i juicen og stil det i køleskabet.
Tag et shot hver morgen inden din morgenmad :-)

Prøv dig frem med ingredienser hvad enten om du er til en sur eller en sødere ingefærshot.

 

IMG_4086X

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ingefær shot med citron og æbler