Lately

Marts FAVORITTER

IMG_3516X

Jeg har bestemt mig for at lave en helt ny føjleton her på bloggen. Jeg modtager ofte skønheds produkter og nogle bliver kasseret eller givet væk, mens nogle produkter bliver en alvorlig keeper. Og faktisk også nogle af mine favoritter. Derfor synes jeg at det kunne være sjovt at jeg hver eneste måned fandt nogle af mine favoritter fra måneden før og viste det her på bloggen.

Dette er ikke et slags reklamestunt, for at vise alle mine sponsorede produkter. Tværtimod, jeg er meget kræsen og jeg holder mig faktisk allermest til produkter jeg i forvejen kender og bruger dem gerne i årevis.
Men jeg ser netop sådan et indlæg, som en fin introduktion til nogle produkter, som I måske også kan have gavn af. Og sammen kan vi måske diskutere gode og dårlige oplevelser med de forskellige produkter. Derudover vil jeg selvfølgelig dele ud af mine oplevelser og ikke mindst komme med mine egne personlige råd :-)

Jeg håber i alle tilfælde at I er med på legen!

IMG_3526X

 

Batiste Tørshampoo

En let og nem tørshampoo, som giver mit hår en ren følelse, når håret bliver ret fedtet. Jeg har haft mange problemer denne vinter med fedtet hår, så den her har været virkelig en lifesaver og specielt efter jeg har fået pandehår. Du kan læse mere om i min guide HER.

Depend neglelakfjerner

Eftersom jeg altid har neglelak på, så er det nødvendigt med en god neglelakfjerner. Jeg har tidligere brugt mærker som Mavala og Herome i flydende form, men jeg er virkelig faldet for denne lille sag. Jeg er vild med ideen om at du blot skal stikke din finger i produktet og blot køre 2 omgange rundt, for at din neglelak er helt væk. Hurtigt og nemt – lige hvad jeg kan lide!

Maybelline Mascara

Jeg er meget skeptisk hvad angår mascara. Faktisk har jeg kun brugt mascara fra Dior, Lancome eller Clinique. Og egentlig har jeg altid døjet med nedadgående vipper, så jeg har faktisk aldrig kunne få de der flotte og flatterende buede vipper. Altså, indtil jeg prøvede denne mascara. Jeg var seriøst målløs første gang da jeg prøvede den. Jeg var løbet tør for mine andre mascara, så jeg var nødsaget til at prøve den.
ALDRIG har jeg haft så fine og buede vipper, som tilmed også var adskilte. Denne mascara er fremover en keeper og jeg vil anbefale den til alt og ALLE.

EVO Hair Kam

Eftersom jeg har fået klippet pandehår, så er en kam altså helt uundværlig. Jeg er derfor ret glad for min kam fra EVO Hair. For ikke nok med at kammen er lavet af træ (vildt fedt) så er kammen også genialt til at redde og frisere pandehåret, uden at det bliver elektrisk. Jeg har næsten altid min kam med mig i tasken, især efter at pandehåret er kommet til ;-)

Real Techniques pudder børste

Eftersom jeg sidste år var begyndt at bruge mineralpudder, så har jeg faktisk ledt efter en god pudderbørste, som kan fordele pudderen ordentlig. Det handler nemlig meget om hvor rund børsten er og hvor lange hår den også har. Derfor er jeg super glad for denne pudderbørste, da den fordeler pudderen rigtig fint og så fælder den ikke med hårene.
Denne børste og min mineralpudder fra Youngblood er altså et ret godt match hvis jeg selv skal sige det ;-)

IMG_3555X

\"follow

2 kommentarer

  • Gitte

    Det lyder spændende :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Holm

    Det glæder mig at høre at du begynder på at vise beautyfavoritter. Jeg elsker inspiration til nye produkter. Fedt!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately