Pandehår inspo

Pandehår inspo

bang hair bang

Nu er det snart ved at være 3 uger siden, hvor jeg valgte at få klippet pandehår. Jeg må indrømme at jeg var lidt nervøs ;-)
Faktisk var det det øverste billede der inspirerede mig. Jeg så det tilfældigt på Instagram og så fløj tankerne højt. Så på under 4 dage havde jeg truffet beslutningen om at få klippet pandehår.
Min største frygt var virkelig om jeg kunne bære det. Jeg har i mange år haft det såkaldte lige pandehår, som var klippet ultra skarpt. Men da min frisør flyttede til en anden by, så turde jeg ikke at lade andre frisører røre mit pandehår. Så jeg lod det gro langt sammen med resten af mit hår. Egentlig lovede jeg mig selv aldrig at få klippet pandehår igen, nu hvor mit hår var blevet så langt, at alt håret kunne samles i en knold.

Men har vel et standpunkt til man tager et nyt, ikke? Nu har jeg så fået klippet et 70’er stil pandehår og jeg er vild med det! Jeg elsker at det  kan sættes helt tilfældigt og at det ikke kræver ret meget styling. Men jeg føler mig nu alligevel mere stylet end før, da hele hestemanken blot hang. Nu hænger hele håret med pandehår ;-)

\"follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pandehår inspo