Nostalgi og pænt brevpapir

Sådan får du styr på din sommergarderobe

Jeg må indrømme at jeg kan være ret dårlig til at få ryddet ud i min garderobe. Det sker oftest når vi skifter vintergarderoben ud med sommergarderoben. Og det er jo egentlig kun 1 gang om året.
Men jeg burde gøre det oftere. Især fordi mit stativ kan blive en anelse trangt og let’s face it – det er pænere med luft mellem bøjlerne end et proppet garderobestativ.

Jeg synes egentlig selv at jeg fik ryddet godt og grundigt ud i min garderobe da jeg for 2 måneder siden flyttede ind hos min kæreste. Hele 2 sække blev fyldt til randen og blev givet væk til velgørenhed og familie. Hvilket føltes så rart og dejligt for samvittigheden, at kunne glæde andre med tøj. Også selvom det kan være lidt svært at skille sig af med nogle af tingene. ;-)


Eftersom vi (forhåbentlig) nærmer os foråret og senere hen sommeren, så er det et perfekt tidspunkt at få ryddet ud i garderoben. Her kommer lidt tips til hvordan det kan gøres bedst muligt.

1. Start med at vælte alt tøjet ud af skabe, skuffer og stativer.

2. Del tøjet om i 3 kategorier. Beholdes – Sælges – Måske.

3. Læg bunken med Sælges til side.

4. Invitere dine bedste veninder til at hjælpe dig. Ens bedsteveninder kan også være de bedste kritikere og vil helt sikkert gerne hjælpe dig til at træffe de helt rigtige valg. Saml bunden Beholdes og Måske og lade dem hjælpe dig med at få sorteret det sidste fra.

5. Tag nu Sælges bunden og tag billeder af tøjet. Lig evt. tøjet ind på Trendsales, DBA eller andre sider hvor du kan sælge dit tøj. Det er super simpelt og på den måde får du også en god økonomi ud af det. Muligvis til at shoppe noget nyt ;-)

Hvis du har alt for meget tøj, som du ikke kan undvære, men blot vil have opbevaret sommeren eller vinteren over, så har GOBOX en fin løsning til dette.

De sørger for at hente og bringe tøjet, så det føles som om at man har et skab ekstra, bare et andet sted ;-) 
Du kan evt. læse mere om det HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nostalgi og pænt brevpapir