Sådan får du styr på din sommergarderobe

Torsdagsnegle

Nu hvor foråret ikke vil komme til os, så må vi jo selv skabe foråret. Eller i alle tilfælde den rette forårsstemning. Selvom det regner udenfor lige nu og det hele godt kan se lidt gråt ud, imens jeg sidder og blogger om forårsnegle, så er det jo blot en overgang til foråret der først skal overståes.

Derfor har jeg valgt at denne uges negle skulle bestå af den rette overgang til foråret. Nemlig lyse negle, som får mig til at tænke på sand, strand og krystalklart vand. Ahh det lyder ret lækkert, ikke?

Men indtil videre må vi drømme os til varmen og en lille opmuntring kunne altså godt være denne lille fiks neglelak fra Depend.

For 2 uger siden testede jeg en anden Depend lak, så jeg tænkte at jeg ville give det endnu et forsøg. Lakken hedder Basic, som jeg har brugt denne gang.


Denne gang har jeg også kun brugt et lag, da jeg synes lakken i sig selv var dækkende nok. Men som altid vil jeg anbefale at man ligger 2 lag, for at forlænge holdbarheden.
Slut af med en god overlak.

Lakken er helt perfekt til hvis man skal konfirmeres, giftes eller bliver student til sommer. Derudover er lakken også super fin og velegnet til andre negledesigns med flere lakker.

Prøv dig frem :-)

?Indlægget er udgivet i samarbejde med Depend Cosmetics 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan får du styr på din sommergarderobe