Varme hveder

Torsdagsnegle: Grey something

Glædelig torsdag!

Mine negle har haft lidt af en hård uge. De er nemlig allesammen flækket og knækket på den ene eller anden måde. Det startede ligeså stille, da jeg fjernede sidste uges neglelak. Og da jeg lige ville give mine negle et lille pusterum uden neglelak i et par dage, så begyndte ødelæggelsen så småt. Så jeg har ret korte negle i denne uge, hvilket egentlig er okay. Faktisk kan jeg godt lide korte negle looket, så længe neglene stadigvæk er lige og velplejet. Men jeg håber nu på at neglelakken kan styrke neglene nok til at de kan gro sig fine og lange igen. Det holder jeg nu mest af ;-)

Nå nu til ugens negle. Jeg har valgt at bruge en mørkegrå neglelak fra Dior som hedder så fint som Gris montaigne. På min højre ringfinger negl har jeg valgt at give neglene et lille spil, ved at lægge Essies She Said Yes. Farvevalget er på baggrund af vejret og outfittet. Jeg kan nemlig godt lide at det har en sammenhæng. Og nu hvor vejret ikke lover højt solskin i weekenden, så vælger jeg holde neglene mørke. :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Varme hveder