Min bolig - entre

Varme hveder

Dagen før Store bededag! Jeg er så vild med traditioner og traditioner såsom varme hveder dagen før Store bededag er altså en af mine favoritter.
Der er bare noget helt særligt over at mødes med dejlige venner eller familie over varme hveder, som man kun spiser en gang om året. Selvfølgelig med et dejligt lag tandsmør – det er jo kun en gang om året ;-)

Jeg har tilladt mig at holde fri i dag og har fået gjort mig en masse gøremål herhjemme. Jeg startede dagen med en hyggelig morgenmad hos min søster, derefter en tur på posthuset og hente pakker, derefter forbi bageren efter hveder, prøvesmagt hveder (selvfølgelig) og så kom postmanden forbi med endnu en pakke. Jep det er altså en rigtig rar fridag at holde dagen før en helligdag! Det minder mig allermest om en lille forlænget ferie. Herligt!

Jeg tror jeg vil hoppe i køkkenet og bage denne æbletærte til i aften, hvor vi får besøg af Caspers forældre.

Kig endelig ind senere, hvor jeg deler denne uges torsdagsnegle :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min bolig - entre