LOOK OF THE DAY: Sunday blue suit

A YEAR AGO: APRIL 2016

var jeg hoppet i sailor stilen med striber og trenchcoat.

lavede jeg en glutenfri lakseroulade med honnigristet kål – se opskriften HER.

ryddet jeg op i min neglelaksskuffe – til trods for at samlingen er mere tredoblet siden. Mon det trænger til en ny oprydning?

spiste jeg æble skyr med hjemmelavet granola – se opskrift HER.

gik jeg klædt i leo fra top til tå og brokkede mig også over vejret i april sidste år ;-)

Testede jeg Batiste tørshampoo og lavede en How To guide..

Lavede jeg en DIY guide til hængende planter hjemme i stuen..

Delte 10 sjove facts om mig selv. F.eks at jeg engang er gået ind i glasdør..

lavede jeg en sommervideo fra min ferie sidste sommer.

drak jeg smoothie med jordbær, mango og appelsin – se opskriften HER.

var ret glad for pasteller ;-)

fik foræret en helt speciel halskæde, som stadigvæk betyder en del for mig <3

Talte om kombinationen om at være en nederdel/kjole pige og pludselig blive til en jeans pige ;-)

lavede mit tøjværelse om til et mere lækkert design i min gamle lejlighed..

lavede en nem morgenmad to go – til de dage hvor man er på farten.

var temmelig glad for farven blå og for runde solbriller. Jeg er nu stadig ret begejstret for begge sager ;-)

var på bloggerbesøg hos de søde piger fra Livink

var svært glad for marmor og talte endnu engang om april vejret ;-) Surprise surprise!

viste torsdagsnegle og i en udgave af prikkede negle

testede de bedste læbepomader – se min favorit HER.

drak jeg jordbær smoothie med avocado og ingefær – se opskriften HER.

April sidste år var i alle tilfælde en dejlig måned. Jeg skrev opgave og glædede mig til at kunne blive færdig med min uddannelse. Derudover mindes jeg også at det var en ganske travl periode for mig, da jeg arbejdede en del både på bloggen og på mit fuldtidsarbejde plus jeg havde en opgave hængende over hovedet og en sommerferie der skulle planlægges. Men det var en dejlig måned, da solen skinnede en del, jeg fik at vide at jeg skulle være moster for 3. gang og jeg var generelt bare glad.

Sådan har min april også været – altså pånær alt det med opgaveskrivning bevares ;-) Dog har jeg haft en så travl april måned, at jeg helt glemte at give et tilbageblik på april måned sidste år. Ups.. Men så tager vi den da bare lige i dag – no worries ;-)

Jeg kan mærke at maj måned bliver en herlig en af slagsen med alle weekender booket med familiesammenkomster, sommerhustur med veninderne, et besøg hos min far, en 30 års fødselsdagsfest og en barnedåb for den mindste i familien. Ahh maj måned du bliver altså god <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Sunday blue suit