Lately

Bisser, børstning og blegning

Godmorgen!

For nogle uger siden modtag jeg en ret fin pakke. Pakkens indhold var nemlig en guld tandbørste med en tilhørende guld tandpasta. Og jep du læste rigtigt! Guld tandpasta!!! 

Denne tandpasta indeholder nemlig intet mindre end 23,75 karat guldstøv. Guld har igennem århundreder været kendt for sine anti-inflammatoriske og genopbyggende egenskaber. Det er en stærkt antioxidant, som beskytter tænderne mod huller og parodontose. Og inden for homøopati anvendes guld til behandling af tandkødsbetændelse og dårlig ånde.

Og da jeg nu selv elsker at børste tænder (jeg er så flittig til det, at jeg gerne bruger 5-7 min på det) så var jeg ellevild for at prøve tandpastaen og tandbørsten. Jeg synes virkelig at det er et så fint sæt :-)


Nu har jeg prøvet sættet i 14 dage og jeg har ingen tegn på ømhed i munden. Ingen betændelse eller øm tandkød og mine tænder føles renere. Faktisk kan jeg op af dagen stadigvæk smage tandpastaen og derfor føler jeg også at min mund føles renere i længere tid. Også selvom jeg faktisk spiser en del i løbet af formiddagen.

Her kommer 5 gode råd til din tandbørstning

  • Husk at børste tænder både morgen og aften.
  • Vent altid 1 time med at børste tænder, hvis du lige har drukket en sodavand eller spist slik. Det mindsker syreskader i tænderne.
  • Undgå at skylle munden efter børstning, da fluoren skal kunne virke i tilstrækkelig lang tid for at beskytte tænderne bedst muligt.
  • Husk at børste tandkødet. Hold gerne tandbørsten, så du rammer halv tand halv tandkød. På den måde undgår du at få tandkødsbetændelse.
  • Børst tænder i minimum 2 min, når du børster tænder.


Og så tror jeg lige at jeg fortsætter med at børste tænder med min guld tandbørste og guld tandpasta – det er altså lidt sejt og pynter ret fint på badeværelset ;-)

Jeg vil smutte på arbejde!

God dag til jer!

Produkterne er modtaget i gave. Holdninger og meninger er mine egne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately