LOOK OF THE DAY: Without coat

BLOGGER ON HEELS X PETITE AFFAIRE

For nogle uger siden modtog jegen ret sej glattebørste fra Petite Affaire. I kender sikkert allerede til konceptet, men for de af jer der ikke har, vil I opleve en god overraskelse.

For glattebørsten er blevet en del af min frisure. Faktisk bruger jeg den efterhånden hver dag, når min hår skal glattes. Det er super nemt og sparer mig både for tid og kræfter, end hvis jeg brugte et alm. fladjern.

Det eneste du skal gøre er at børste dit hår igennem, så alle små knuder og filtret hår bliver redt væk. Tænd glattebørsten på 230 grader (det er det maksimale) og så ellers bare vente til den bliver varm nok og så kan du ellers gå i gang.

Okay, det er faktisk ret nervepirrende at ligge en video op,hvor jeg rent faktisk taler. Jeg kom pludselig i tanke om, da jeg havde gjortvideoen færdig, at jeg nok aldrig har talt på nogle af mine videoer jeg harlavet herinde. Så for nogen af jer, må det vel egentlig være første gang Ihører min stemme? Ihh lidt nervepirrende ;-) Specielt fordi jeg altid synes atens stemme altid bliver forvrænget på videoer. Så I må lige bære over med mig,ikke? ;-)


Glattebørsten fra Petite Affaire har en avanceret PTC varmeteknologi, som giver en mere jævn varmefordeling og hurtigere temperatur ved opvarmning og nedkøling. Derudover holder produktet i længere tid og vil give dig glat hår hele dagen lang.

Glattebørsten hjælper mit hår mod mindre krus og efterlader mit hår skinnende og glat. Lige nu kan du faktisk spare 25 % på glattebørsten ved at trykke HER. 

Se videoen, hvor jeg fortæller mere om glattebørsten og mine egne erfaringer.

3 kommentarer

 • Sara

  Fed video!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte S

  Jeg er helt crazy med dit hår. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Lauge

  Ej det er altså sjovt at høre din stemme for første gang. Nu føler jeg at jeg kender dig lidt bedre

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Without coat