LOOK OF THE DAY: TRENCHY

FOREO – et nyt aftenritual

For at være helt ærlig, ikke? Så er jeg faktisk utrolig dårlig til at rense min hud morgen og aften. Altså jeg er ret god til at fjerne makeuppen hver aften, inden jeg børster tænder. Og så “skyller” jeg mit ansigt med vand. Men egentlig får jeg aldrig brugt mine renseprodukter, som ellers bare står og samler støv på mit badeværelse. Og det er da egentlig en skam, ikke?

For små 14 dage siden modtog jeg pludselig et produkt, som skulle vise sig at være en ret stor hjælp til rensning af mit ansigt.

Jeg har de sidste 14 dage fået et nyt aften ritual. Jeg har modtaget den ûber seje Foreo Luna 2 produkt, som er en massagegivende rensebørste, som du kan bruge morgen og aften sammen med dit yndlings renseprodukt.

Ansigtsbørsten, som både har en rense og anti-age massagefunktion, er den nemmeste måde at rense dit ansigt på. Sammenlagt tager det 2 minutter og efterlader huden ren og med en fin glød. Den er målrettet en specifik hudtype og bruger T-sonic teknologi, som blidt exfolierer huden, renser porerne og fjerner 99,5 % af snavs og olie fra huden.

Der findes hele 4 varianter, normal, kombineret, fedtet og tør hud. Jeg er så heldig at have fået den i lilla, altså den til tør hud. Som I nok ved, så har jeg haft mine problemer med min hud i lang periode nu, så jeg tager nærmest alt godt med kyshånd. Og ved I hvad?? Jeg er SÅ tilfreds med denne! Specielt fordi det er super nemt, rensebørsten gør nærmest hele arbejdet, og så tager det mig kun 2 minutter.

Derudover findes der en Mini Luna 2 – som er perfekt til hvis du skal ude og rejse og har mangel af plads. Tjek dem ud HER.

Hold øje her på bloggen, hvor jeg i løbet af ugen sætter en Mini Luna 2 på højkant ;-)

Til rensebørsten følger der en smart oplader med, som du bare kan sætte i stikket natten over. Det siges at Luna 2 holder bedre på strømmen, så den skal ikke oplades særlig ofte.

Sådan gør du:

  1. Tryk på Center knappen for at aktivere rensebørsten. Tryk på centerknappen igen.
  2. Start med at skylle ansigtet let.
  3. Kom dit yndlings renseprodukt i ansigtet.
  4. Tryk derefter på Center knappen og massere ansigtet på den knoppede side af rensebørsten i cirkulære bevægelser. Efter 1 minut tryk da på centerknappen.
  5. Skyl ansigtet for renseproduktet. Dup let ansigtet.
  6. Tryk på Center knappen igen og brug nu “bagsiden” af rensebørsten og massere i cirkulære omgivelser i ca. 1 minut.
  7. Tryk på Center knappen for at afslutte og skyl den derefter under vand.
  8. Kom din yndlings creme på og lad huden tørre.

Du kan evt. følge instrukserne i denne video :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: TRENCHY